andai suatu hari nanti kamu kenal sungguh pencipta kehidupan, pasti tetap detik kamu mensyukuri nikmatnya.

Ruang Iklan

Friday, January 8, 2010

Miss erk..

Rugi yee..rasa sayang pun ade gak..ni suma gara-gara episod semalam..aku pergi la teman kawan aku ke KTMB, Johor Bahru..Tujuannya untuk ambil motor yang diposkan di syarikat berkenaan..then aku perasan la satu awek, "good looking" orangnya, yang bertujuan ambil motor juga..namun motor yang diambilnya itu gagal dihidupkan..dengan selamba aku "offer" untuk menghidupkannya..namun telah aku cuba berkali-kali tetapi macam tak nak hidup je motor tu..dalam kekalutan untuk menghidupkan aku tak sempat untuk menyapa awek tu..dalam fikiran aku, awek ni mesti dah bekerjaya..tetapi jangkaan aku meleset apabila kawan aku menyapa dia..dan awek tu seorang student, Fakulti FAB, UTM..maklumat tu je yang aku dapat untuk mengorat si dia..alahai namanya pun tak tanya..haha, hope si dia baca luahan hatiku ini..haha..ahaks..

4 comments:

IZHAM said...

nasib ko la zali...hahaha

lawaklanun said...

tu la pasal..haha..

Magrib said...

member yg di maksudkan tu, aku lah!! hahak!!! awek tu 1 fac ngn aku

lawaklanun said...

emm..nasib aku la..