andai suatu hari nanti kamu kenal sungguh pencipta kehidupan, pasti tetap detik kamu mensyukuri nikmatnya.

Ruang Iklan

Wednesday, April 27, 2011

Gambar panas.

Huh, menggelabah aku dibuatnya bila mula musim periksa ni. Ini lah post 1st untuk bulan ini, apa yang aku cuba buat semua tak KENA, bak kata kumpulan Jambu, apa-apa pun Tak Boleh 3x,haha. Kalau dapat layan gambar-gambar panas musim periksa ni,hilang sikit tekanan. Meh aku story skit, aku buka email pagi ini, sementara tunggu  mendapat 'mood' untuk study, then ada dua gambar yang bikin panas je, korang nilaikan la sendiri yea..haha.




Kalau dia jatuh, free-free je dapat..


Ni plak gambar buaya mutasi, tak tahu kacukan dengan apa.


So in the ends story, ada masa kita boleh gelak tapi pelajaran juga jangan diabaikan, buat kawan-kawan yang masih belajar, good luck for your final, Gambate!!

No comments: